Menu

0

0.00lei

Politica de confidentialitate si cookies

Informatiile pe care ti le vom prezenta in aceasta sectiune, explică modul în care Bound4Sound colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. Bound4Sound se angajează să protejeze şi să îţi respecte confidenţialitatea datelor cu caracter personal. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Ce sunt datele cu caracter personal?
Potrivit GDPR (REGULAMENTUL (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE), „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de listă, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.bound4sound.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing , servicii administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Colectam date care pot identifica exact o persoana, absolut necesare pentru plasarea unei comenzi si derularea contractului (confirmarea comenzii, facturare, livrare, garantii si service). Aceste date sunt: numele, prenumele, adresa de email, telefonul si adresele si datele de facturare / livrare. Aceste date vor fi completate de vizitatorul care doreste sa deschida un cont si / sau sa plaseze o comanda. Colectam date anonime, transmise de browserul cu care fiecare vizitator navigheaza pe bound4sound.ro. Aceste date personale anonime se colecteaza prin fisierele de tip „cookies”, pe care orice site vizitat le plaseaza in browserul vizitatorului. Prin aceste date Ekastudio Sound nu poate identifica exact persoana, dar ii sunt necesare pentru analiza si publicitate.

Datele colectate prin aceste cookies sunt: adresa IP, locatia, device-ul si browser-ul de pe care se face navigarea pe site, data si ora utilizarii site-ului. Colectăm și utilizăm date cu caracter personal în măsura permisă prin lege sau dacă am primit consimțământul vizitatorului sau clientului nostru. Colectam date personale pentru analiza navigarii pe site, identificarea punctelor neclare si imbunatatirea experientei vizitatorilor bound4sound.ro. In baza acestei analize, vom face modificari pe site, vom imbunatati portofoliul, vom imbunatati targhetarea ofertelor, vom face tot posibilul ca vizitatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta pe siteul www.bound4sound.ro.


Dreptul de acces la datele personale identificabile si dreptul de interventie asupra acestora sunt ambele permise clientului 24 de ore din 24, in contul sau de client. Contul de client bound4sound.ro este spatiul personal al clientului, unde acesta isi poate completa sau modifica datele personale dupa cum doreste, dupa logarea cu adresa de email si parola proprie.Daca un client declara datele in mod eronat, este responsabilitatea acestuia sa le corecteze. Bineinteles ca operatorii bound4sound.ro vor face tot posibilul sa contacteze clientul in cazul in care observa o eroare in datele oferite (adresa de email incorecta sau adresa de livrare inexistenta) dar responsabilitatea finala a corectitudinii datelor ramane a clientului.


Retragerea consimtamantului de prelucrare a datelor personale: In cazul in care un client care si-a dat initial acceptul de prelucrare a datelor doreste sa isi retraga acest acord, poate face acest lucru prin trimiterea unui mesaj la adresa office@bound4sound.ro prin care sa ne anunte referitor la stergerea contului. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de email cu care a fost creat contul pentru care se retrage agrementul de prelucrare. Operatorii bound4sound.ro vor face modificarile cerute cat de curand posibil si fara intarzaieri nejustificate. In cazul retragerii acordului de prelucrare, datele inregistrate in contul respectiv nu vor mai fi vizibile operatorilor bound4sound.ro si acestia, evident, nu vor mai putea oferi nici o informatie legata de cont.
Prin autentificarea in formularul de Inregistrare sau de Comanda rapida declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Ekastudio Sound si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Ekastudio Sound in activitati de promovare a produselor si serviciilor de marketing.Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


Transmiterea datelor personale catre terti.
„Tertii” sunt entitati diferite de Ekastudio Sound cu care interactionam. Ekastudio Sound nu va transmite datele personale ale clientilor sai decat acelor entitati care sunt absolut necesare pentru indeplinirea pentru derularea contractului sau in scopuri de advertising pentru dezvoltarea portofoliului. Datele personale pot fi transmise si autoritatilor publice daca acestea solicita acest lucru. Iata care sunt „tertii” cu care lucram si motivele pentru care le-am putea transmite date personale: firmele de curierat care transporta comenzile plasate online pe bound4sound.ro, pentru indeplinirea obligatiei contractuala de livrare. Datele transmise curierilor sunt datele identificabile pentru derularea contractului cu exceptia adresei de email, furnizorii de servicii de marketing online (exemplu Google, Facebook) pentru advertising. Datele transmise acestor companii sunt cele care nu pot identifica punctual persoana fizice si organele abilitate ale statului, in baza unei cereri expres formulate de acestia si in limita prevederilor legale in vigoare.

IMPORTANT! Plata cu cardul: Bound4Sound NU ARE ACCES la datele cardului cu care se face plata unei comenzi online. In momentul platii, clientul este redirectionat, printr-o conexiune securizata, direct pe site-ul bancii prin care se face prelucrarea cardului respectiv.

Ramai in contact cu noi pentru mai multe oferte!